Afbeelding voor je bedrijf

van Klein-Nulland

ACTUELE NESTJES:


  Zwarte en bruine toy poedelpups, 1 zwarte reu en 1 bruine reu (geboren 22-4-2018)

  Moeder: Time-Out Speranza (prcd-pra A, pl vrij en spiegeltest ogen vrij)

  Vader: Multi Ch. Just on Time van Klein-Nulland, NJK 2017, JW 2017, Beneluxjeugdwinner 2017 (prcd-pra A, pl vrij en spiegeltest ogen vrij)

  (Laatste update 22-5-2018)

   Zwarte en bruine toy poedelpups, 1 zwarte teef en 2 bruine teven (geboren 5-5-2018)

   Moeder: Poeme van Klein-Nulland (prcd-pra A, pl vrij en spiegeltest ogen vrij)

   Vader: Sankt Georgi’s Brown Emilio (prcd-pra A, pl vrij en spiegeltest ogen vrij)

   (Laatste update 26-5-2018)   HERPLAATSER:


    Aanhankelijke, Lieve Toy Poedel Billy

    Wij zoeken een nieuwe baas voor Billy een zwarte toy reu van 3 jaar. Billy is heel aanhankelijk en lief wel is hij iets terughoudend naar vreemde mensen. Billy loopt goed aan de riem en luistert goed.

    De eerste 2 jaar van zijn leven is Billy nooit alleen geweest omdat zijn baas altijd bij hem was. Toen zijn bazin ging werken en ook de dochter uit het ouderlijk huis vertrok kreeg Billy verlatingsangst. Daarop volgde een verhuizing van vrijstaand woonhuis naar flat en het probleem was geboren. Billy jankt als hij alleen is en de huidige baasjes hebben niet de tijd en gelegenheid om daar aan te werken.

    In onderling overleg met mij hebben we besloten om een nieuw thuis te zoeken voor Billy. We zoeken een gezin met niet te jonge kinderen of een alleenstaand iemand die tijd heeft om hem van zijn verlatingsangst af te helpen. Dus niet een thuis waar niemand aanwezig is daar schiet Billy niets mee op.
    Billy is super sociaal naar hond en kat houd van lange wandelingen en wordt graag veel gekroeld. Wie o wie kan hem de gouden mand bieden? Plaatsing gebeurt via de fokker Gerda de Kock.

    (Laatste update 26-5-2018)    van Klein-Nulland:

    De kennel bestaat al meer dan 50 jaar en is door mijn moeder opgericht.

    Onze hobby is het af en toe fokken van een nestje. Onze teefjes krijgen hun eerste nest als ze tussen de drie en vier jaar oud zijn. De puppy’s worden in de huiskamer geboren zodat ze meteen vanaf dag 1 deel uit maken van het gezin. De daarop volgende socialisatie vindt dan ook in en om het gezin plaats maar ook in onze trimsalon. Op deze wijze maken ze met veel “vreemde” dingen en mensen kennis. De poedels uit onze kennel zijn erg succesvol op binnen- en buitenlandse tentoonstellingen tevens lopen zij ook mee bij agilty, flyball en gehoorzaamheid wedstrijden. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van de poedel maar ook aan het karakter. De poedel moet een vrij en blij karakter hebben onafhankelijk welke kleur hij heeft. Al onze honden wonen samen met ons in het gezin, dus wij hebben geen kennels. Ze beschikken over een grote tuin waar ze de hele dag gebruik van kunnen maken. Ons motto: een vrije hond is een blije hond.

    Neem contact op