Afbeelding voor je bedrijf

Mystic Diamond

GEEN ACTUEEL NESTJE!

Mystic Diamond:

Mijn naam is Laura Lensen en ik woon in een klein dorpje genaamd Werkhoven nabij Utrecht. Ik woon hier samen met mijn koningspoedel en dwergkeesje. Omdat ik heel graag een eigen hond wilde, maar mijn vriend allergisch was, kwamen we al snel uit bij een poedel. Zo kwam Lola in mijn leven. Zij is het begin van zoveel, meer dan ik ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Door Lola ben ik besmet geraakt met niet alleen het poedelvirus maar ben ik ook begonnen met trimmen. Het trimmen is zelfs zo serieus geworden dat ik nu een eigen trimsalon heb en ook af en toe deelneem aan trimwedstrijden. Uiteraard samen met Lola.

Naast het trimmen ben ik ook actief in de hondensport. Zowel obedience als agility, maar de voorkeur gaat meestal uit naar agility. Ook loop ik met mijn hondjes zo nu en dan op show. Al met al probeer ik veelzijdig met de honden bezig te zijn.

Kennel Mystic Diamond is dan ook ontstaan uit liefde voor de poedel. En door deze liefde voor poedels heb ik af en toe een nestje.

Kennel Mystic diamond is een kleinschalige kennel die als hobby zo af en toe een nestje zal fokken. Alle ouder dieren zullen getest worden op HD, Von willebrand, NE, en een ogentest (ecvo) ondergaan. Naast de gezondheid, spelen karakter en uiterlijk bij mij ook een belangrijke rol in het selecteren van de ouderdieren. De pupjes worden geboren in de woonkamer en groeien op in huis. De pups worden de eerste periode natuurlijk zo goed mogelijk gesocialiseerd, zodat het heerlijke vrije en leuke speelse pups zijn als ze het nest mogen verlaten. Zo kunt u optimaal genieten van uw Mystic Diamond pupje, en deze verder op laten groeien tot een heerlijke poedel waar u veel plezier van heeft.

Neem contact op